Rekruttering
35 års erfaring med rekruttering giver en vis tæft for at finde de bedste medarbejdere til at udføre jobbet, sådan er det bare. Sund fornuft og mavefornemmelse giver oftest mere end analyser og intetsigende tests.

Virksomhedsledelse
Den rigtige medarbejder betyder alt og min erfaring er, at mennesket skal passe i organisationen og jobbet skal passe til personen. For meget fokus på teoretiske kompetencer kan betyde, at man overser det særlige talent, der kan bidrage med noget unikt til virksomheden. 

“Den bedste leder er den, der har fornuft nok til at vælge gode medarbejdere til at gøre arbejdet, og selvbeherskelse nok til at lade være med at forstyrre dem, mens de gør det”. Franklin D. Roosevelt

Marketing
Fokus på de rigtige kanaler frem for ufokuserede brede forsøg uden sans for målgruppen kan spare en virksomhed for mange penge. Efter at selv have spenderet mere end hundrede millioner kr. på markedsføring, mener jeg nu at have et overblik over, hvordan og hvor man får mest reklame for pengene i forhold til den målgruppe man forsøger at ramme.

En teoretiker ved alting, men intet virker. En praktiker får alting til at virke, men ved ikke hvorfor.